Inquiry
Form loading...
010203

shërbimetshërbimet

produkteve produkteve

PSE NA ZGJODHET NE

Që nga themelimi i saj, fabrika jonë ka zhvilluar produkte të klasit të parë botëror me respektimin e parimit të cilësisë së pari.

projekti
1644
projektet e përfunduara
desings
977
dizajne të reja
anëtarët
1,371
anëtarët e ekipit
klientët
413
klientë të lumtur
juanzuo
Profili i Kompanisë

PËR NE

Shandong Yuanzuo International Trade Co., Ltd., e vendosur në Yitang Industrial Park, Linyi City, kryeqyteti logjistik i provincës Shandong, është një kompani ndërkombëtare e industrisë së drurit që integron kërkimin dhe zhvillimin, prodhimin, shitjen, përpunimin dhe tregtimin e materialeve të gjelbërta të ndërtimit.

Lexo më shumë

Të paraqitura Të paraqitura

Duke vizituar një fabrikë

Forca e fabrikës

Fabrika jonë është një ndërmarrje e njohur që prodhon linjën e prodhimit të MDF dhe linjën e prodhimit të rimesove të drurit. Së fundmi, ne mirëpritëm një grup klientësh të huaj që erdhën për të parë procesin tonë të prodhimit.

Lexo më shumë

Lajmet e fundit Të fundit

Shikoni të gjitha lajmet